Home / Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief MBKV 10 augustus 2023

Beste MBKV-leden,

Inmiddels vordert het jaar alweer gestaag. Met vele vormen van natuurgeweld in de landen om ons heen wordt het tijd voor een fatsoenlijke nazomer waarin we onze sterren tevoorschijn kunnen halen.
Het voorjaar zijn we inmiddels ruim vergeten. Voor de MBKV was het een goede tijd met enige mooie evenementen en met goed weer. Laten we hopen dat er vanaf nu nog wat meer voor ons te goed is.
De brandstofprijzen blijven een zorgenkind, daar waar onze auto’s niet echt garant staan voor het gemiddelde verbruiksniveau…

Het Verwenweekend staat voor de deur. De inschrijving is inmiddels gesloten. We zien uit naar een Evenement in België, waar het over het algemeen goed toeven is voor eenieder die van het principe van ‘Verwenweekend’ houdt. De organisatie is voor de laatste keer in handen van Wilko en Atie, dus we hebben er alle vertrouwen in.

Het Najaarsevenement gaat daarop volgen. Op zaterdag 7 oktober brengen wij in de morgen een bezoek aan Eemnes om de prachtige collectie Mercedes-Benz auto’s van Nico Ockhuisen te bewonderen. Kenners noemen dit de mooiste verzameling ter wereld buiten de eigen collectie van Mercedes-Benz in Stuttgart. ’s Middags rijden we een tour door het Gooi en Eemland in het midden van het land. We sluiten de dag natuurlijk op een passende manier af. De officiële uitnodiging kunt u over enige weken verwachten. Wij rekenen op een enthousiaste deelname.

Inmiddels is de MBKV ook lid geworden van de FEHAC, de federatie van historische automobiel- en motorfietsclubs, die namens al die verschillende clubs contact onderhoudt met overheden om onze belangen te vertegenwoordigen.  Neem eens een kijkje op hun website: www.fehac.nl. Natuurlijk zullen wij u ook via onze eigen MBKV website op de hoogte houden als daar aanleiding voor is.

Met vriendelijke groet,

Jos Stelder, voorzitter MBKV
jos@stelder.nl

Top