Coronavirus

Coronavirus

Beste leden,

 

Het jaar 2020 zullen we ons nog lang herinneren, dat is nu al zeker. Het sociale leven over de hele wereld staat op zijn grondvesten te schudden. 

Geen competities in verenigingsverband, geen Europees kampioenschap voetbal, geen Tour de France, geen Olympische Spelen.

Ook in MBKV-verband krijgen we er iets van mee, maar als het blijft bij een half jaar zonder evenementen dan mogen wij niet klagen.

Nadat we de Technische Dag in maart moesten afzeggen, is het inmiddels wel duidelijk dat ook het Voorjaarsevenement, dat gepland stond voor 19 april, gaat sneuvelen.

Daarnaast is het zo dat ook de Aarlandenrit , gepland voor 14 juni, helaas niet zal kunnen worden gereden.

Degenen, die op de Nieuwjaarsreceptie een lot hebben gekocht voor de SLK-loterij die zou worden gehouden na afloop van de Aarlandenrit, ontvangen separaat bericht over de uitslag.

Wij hopen dat het 2e half jaar er beter uit gaat zien, zodat we nog enige evenementen kunnen organiseren, waarbij het Verwenweekend van 4-6 september een vaststaand gegeven is.

Zodra het er naar uit ziet dat de huidige beperkingen worden opgeheven zullen wij ons zeker tijdig bij u melden over verder te organiseren activiteiten.

 

Voorlopig wenst het bestuur van de MBKV u veel gezondheid toe in de komende maanden

 

Met vriendelijke groet, namens het MBKV-bestuur,

Jos Stelder, voorzitter

Mercedes-Benz Klassieker Vrienden
Traditioneel genieten