Home / Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief MBKV 22 maart 2022

Beste klassieker vrienden,

Deze Nieuwsbrief is een vervolg op onze brief van februari. We kijken uit naar een jaar dat hopelijk weer normaal zal verlopen met activiteiten en ontmoetingen. We zien er naar uit om weer samen op pad te gaan met onze MB Klassiekers.

In navolging van zijn echtgenote, heeft Cees Sintenie het bestuur laten weten dat ook hij zijn bestuurstermijn wil beëindigen. Onder dankzegging voor zijn bijdrage van vele jaren aan het bestuur, respecteren wij natuurlijk zijn wens. Wij hopen dat we bij gelegenheid van ons komend Voorjaarsevenement in staat zullen zijn om van Vera en Cees op de juiste manier afscheid te nemen, we rekenen dan ook op een hoge opkomst!

De overdracht van het MBKV-secretariaat van Vera naar Marlon de Brouwer is op een haar na gecompleteerd. Contacten tussen leden en de MBKV, inclusief inschrijvingen voor activiteiten vinden plaats via info@mbkv.nl  Zonder secretariaat is het lastig functioneren voor een vriendenclub.

Onze penningmeester, René de Brouwer heeft aangegeven dat de inning van de jaarlijkse bijdrage van
€ 32,50 binnenkort zal plaatsvinden.

Het programma gaat volgende week op 1 april beginnen met de Technische dag in de vorm van een bezoek aan de schokbrekerfabrikant Intrax te Oss. De inschrijving hiervoor is in principe gesloten.
De Voorjaarsrit staat gepland voor zaterdag 28 mei in het Land van Maas en Waal. Uitnodiging voor inschrijving volgt in de loop van april.
Het Verwenweekend staat gepland voor 26-28 augustus naar het Teutoburgerwald in Duitsland. De uitnodiging volgt zeer binnenkort. De inschrijving sluit per 30 april. Het belooft een mooi en zeker gezellig weekend te worden. Het aantal plaatsen is beperkt.
Het seizoen wordt afgesloten op zaterdag 01 oktober met de Najaarsrit, die op dit moment nog nader wordt uitgewerkt.

Ik wens u allen een mooi klassiekerseizoen en hopelijk spoedig tot ziens.

Vriendelijke groet,
Jos Stelder, voorzitter MBKV
jos@stelder.nl

Top