Home / Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief MBKV 29 september 2022

Beste klassieker vrienden,

Het jaar 2022 is inmiddels alweer flink opgeschoten. Grotendeels zonder Corona of aanverwanten. Daardoor hebben we de MBKV-draad weer op kunnen pakken. Dit tot genoegen van diegenen van u die deelnamen aan een of meerdere activiteiten en die ook door het prachtige zomerweer erop uit konden trekken met hun mooie Mercedes-Benz oldtimers en youngtimers.

Voordat we de winterstalling opzoeken en het al zo nodige onderhoud gaan (laten) plegen, staat er nog een Najaarsrit op 1 oktober aanstaande op het programma. Het belooft een gezellige rit in Noord-Holland te worden van Santpoort naar Broek op Langedijk. Ik hoop dat u tijdig hebt ingeschreven.

Eind december hopen wij u weer een MBKV-Journaal te kunnen sturen. Bij gebrek aan activiteiten is dat er in de afgelopen 2 jaar bij in geschoten, dus dat wordt weer hoog tijd.

Het Bestuur is inmiddels bezig met de planning van het jaar 2023. Vooruitlopend op de details wil ik u in ieder geval attenderen op de geplande Nieuwjaarsreceptie op 22 januari 2023 op de locatie Kasteel Wijenburg te Echteld. Dit wordt de dag waarop we eindelijk het derde lustrum van de MBKV willen vieren, want afgelopen januari was dat helaas door Corona niet mogelijk. Het Bestuur biedt u deze receptie aan.

Ik hoop van harte u tijdens onze Najaarsrit te kunnen verwelkomen.

Vriendelijke groet,
Jos Stelder, voorzitter MBKV
jos@stelder.nl

Top