Home / Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief MBKV 21 maart 2023

Beste klassieker vrienden,

Namens het bestuur wens ik u een voorjaar toe waarin u met veel plezier en in goede gezondheid kunt genieten van uw oldtimer in binnen- en buitenland. Gelukkig zijn ook de brandstofprijzen weer wat “normaler”.

In de afgelopen periode hebben we als MBKV een tweetal activiteiten gehad waarbij we onze geliefde auto’s in bijna alle gevallen hebben thuisgelaten om wel van elkaars gezelschap te genieten.

De Nieuwjaarsreceptie was een zeer geslaagd evenement waarbij we velen van u hebben gezien in kasteel Wijenburg te Echteld. Op deze locatie van oprichting van de MBKV was het eind januari heel gezellig ter gelegenheid van het derde lustrum. En, meer recent, hebben we tijdens de Technische Dag op 24 februari de wonderen van het 100 jaar oude Woudagemaal bekeken en een bezoek gebracht aan ‘t Andere Museum in Leeuwarden. Zij die erbij waren kunnen getuigen van een boeiende en gezellige dag. Voor een terugblik en een sfeergevoel verwijs ik u naar de website voor de foto’s.

In de nabije toekomst verheugen wij ons nu al op de Voorjaarsrit in de Achterhoek op zaterdag 13 mei, waarvoor een interessant programma is georganiseerd. U ontvangt de uitnodiging op tijd. Wellicht overbodig wijs ik u erop dat u zich heel eenvoudig kunt inschrijven voor deelname aan deze dag via een eenvoudig invulscherm op de website.

Dan iets heel anders. Recentelijk heeft de Grote Organisator van de Verwenweekenden, Wilko Loojenga, ons geïnformeerd dat hij na jarenlange organisatie van vele activiteiten terugtreedt uit het bestuur eind 2023. Dat was natuurlijk wel even schrikken, maar we zullen ons best doen om een capabele vervanger voor Wilko te vinden. Aanmeldingen worden natuurlijk zeer op prijs gesteld, we hebben er al 1 ontvangen! Als u meer over een bestuursfunctie wilt weten, spreek dan een van de bestuursleden aan tijdens komende activiteiten. Wij vertellen graag wat ons werk inhoudt en wat u wilt bijdragen horen we dan.

Ik hoop u te treffen op zaterdag 13 mei bij de Voorjaarsrit.

Vriendelijke groet,
Jos Stelder, voorzitter MBKV
jos@stelder.nl

Top