Home / Event / Technische Dag 13 april 2019

Technische Dag 13 april 2019

Apr
13

Op 13 april vindt de jaarlijks Technische Dag plaats van de MBKV.

Wij beginnen de dag met een bezoek aan het NZH-bus museum te Haarlem waar u wordt verwacht om 10:30 uur met koffie met gebak.

Wij zullen een uitgebreide rondleiding krijgen in de restauratie omgeving van het bus museum. Naar behoefte zal de technische informatie zijn afgestemd op het kennisniveau  van de aanwezige leden. Er bestaat zelfs de mogelijkheid om zich aan te melden als vrijwilliger bij lopende of toekomstige restauraties.

 

Na de rondleiding stappen we in een klassieke bus van de NoordZuidHollandse busmaatschappij, die ons zal vervoeren naar het SHIP-museum te IJmuiden voor de bouw van de nieuwe grootste zeesluis ter wereld. Daar zullen wij de lunch gebruiken met een prachtig uitzicht op het sluizencomplex inclusief de lopende werkzaamheden. Na de lunch zal er een rondleiding zijn in het museum waarbij uitleg wordt gegeven over de technische uitdagingen van dit geweldige project.

 

Na het bezoek aan het museum keren we terug naar Haarlem met dezelfde klassieke bus. Wij verwachten retour te zijn in Haarlem tussen 15:30 en 16;00 uur.

Het aantal beschikbare plaatsen voor deze Technische Dag is beperkt tot 40. Inschrijving is op basis van volgorde van aanmelding, degenen die zich reeds hebben aangemeld op de Nieuwjaarsreceptie hoeven dat niet opnieuw te doen.
Opkomst in uw klassieker is voor dit “evenement” niet noodzakelijk.

De kosten voor deze dag bedragen 45 Euro per persoon. Deze kosten worden geïnd per incasso.

Het inschrijfformulier voor dit evenement vindt u bijgaand.

 

Uw organisatoren

Cees Schipper en Jos Stelder

 

Adres NZH museum: A.Hofmanweg 35   2031 BH   Haarlem

 

technische dag aanmeldformulier

 

Top