Home / Event / Aarlandenrit 16 juni 2019

Aarlandenrit 16 juni 2019

Jun
16

Zondag 16 juni 2019 heeft Rotary Club Ter Aar samen met de Mercedes Benz Klassieker Vrienden de 16e versie van de Aarlandenrit voor Oldtimers en Cabrio’s georganiseerd

De bedoeling was om weer een substantieel bedrag in te zamelen voor een goed doel, dit jaar de stichting Niketan in Bangladesh.

Samen met deze Nederlandse stichting willen de organisatoren van de Rotary de komende drie jaar een werkplaats opzetten waar gehandicapte jonge mensen speciale hulpmiddelen vervaardigen ten behoeve van andere gehandicapten in Bangladesh en India. De opbrengst van deze rit wordt rechtstreeks aan dit goede doel besteed, zonder tussenkomst van andere organisaties. In deze opzet is een prima eerste stap gezet met een donatie van 15.000 euro.

De deelname was mogelijk voor alle oldtimers, ouder dan 30 jaar en alle cabriolets, ongeacht het bouwjaar. Met een totaalaantal inschrijvingen van 75 auto’s was dit een zeer succesvol georganiseerd evenement. Het mooie weer zorgde voor een positieve bijdrage. Tijdens de prima lunch en het afsluitende barbecue evenement werd zoals altijd, ook de inwendige mens beslist niet vergeten.

Top