Home / evenementen

evenementen

8e Verwenweekend met als motto: ervaar luxe en comfort.

Na het succes van de vorige 6 “verwenweekenden” en met name het buitengewoon succesvolle en gezellige 7e Verwenweekend, hebben ondergetekenden op veler verzoek toegezegd weer een 8e weekend te organiseren. Daarom is het ons een genoegen, U hierbij uit te nodigen voor deelname aan het 8eVerwenweekend.

We blijven deze keer dichter bij huis. We hebben 20 luxe kamers geboekt bij het prachtige hotel de Winselerhof www.winselerhof.nl te Landgraaf. Deze karaktervolle herenboerderij uit de zestiende eeuw behoort – voor de kenners onder ons- tot de Camille Oostwegel Collection. We hebben tot 1 mei een optie op 3 extra kamers. Het programma is deze keer eens anders dan de vorige verwenweekends, maar we bieden U een zeker weer een verrassend en ontspannend weekend. We laten ons dit keer verwennen tussen de heuvels en vergezichten van het Strijdhagerbeekdal in het prachtige Zuid Limburg.

DATUM

Het weekend van vrijdag 30 augustus t/m zondag 1 september 2019.

 

PROGRAMMA

Wij ontvangen u vrijdagmiddag rond 16.00uur met een hapje en een drankje op het prachtige terras in het binnenhof  van de heren boerderij. Als we iedereen hebben kunnen verwelkomen en gezellig bijgepraat hebben, wordt het tijd om op te frissen en verwachten wij u om 19.00 uur in de Romezaal.

We maken dan een Giro d’ Italia, een culinaire reis door Italie. Tijdens deze smakelijke ontdekkingreis reis door Italie staan overal zogenaamde foodcorners klaar om u gerechten uit diverse Italiaanse regio’s te laten proeven. Tijdens deze avond zal een Italiaans duo optreden, waarbij zeker een dansje niet kan ontbreken.

 

Na wellicht nog een afzakkertje in de bar rond 0,00uur , is het tijd om te genieten van de nachtrust. Voor de deelnemers aan het vorige verwenweekend beloof ik u, dat de kamers en bedden zeer luxe en aangenaam zijn, zodat u geen kamer update hoeft te boeken.!!!!.

Ik heb 20 luxe kamers geboekt en 3 in optie tot 1 mei.

 

Wij starten zaterdag na het ontbijt om 9.00uur voor de zeer afwisselende rit met vergezichten, heuvels, met soms een afdaling van 15%. We bezoeken een streekmuseum waar het leven in een dorpje aan de Maas tot ongeveer 1950 zich afspeelt. Er is ook een leuke winkel uit de 50-60er jaren ingericht. Oude herinneringen herleven hier.

De koffiestop is bij een heerlijk ouderwetse herberg in Noorbeek. We lunchen natuurlijk weer op een deze keer wel heel bijzondere locatie. Meer vertel ik u niet. U gaat het meemaken.

 

De routes voeren uiteraard via kleine binnenwegen en dorpjes, waar u nog nooit van gehoord heeft. Tegen 17.00uur zijn we weer terug om van de welverdiende borrel te genieten.

 

We sluiten deze enerverende dag met een 3-gangen diner in de gewelven van Luigi’s bar.

Natuurlijk hebben we weer voor muziek gezorgd, echter nu niet live. U kunt ook hier weer een heerlijk dansje maken op de goede  muziek. Zondag heeft u alle tijd en na een uitgebreid ontbijtbuffet is dit 8e verwenweekend alweer voorbij en gaat ieder zijns weegs. De gezelligheid staat voorop, niets moet en alles mag. U rijdt in groepjes of alleen, maar houdt u aan de afgesproken tijden i.v.m. de koffie en lunchafspraken. U krijgt een uitgebreid routeboek vrijdagmiddag uitgereikt met duidelijke omschrijvingen, adressen en de afstanden in kms en miles.

 

KOSTEN EN AANMELDING

Er is plaats voor 20 equipes met uitloop tot 23. De kosten hebben we erg scherp gecalculeerd op 371,00 per persoon. Hierin is alles, behalve uw benzine, weer inbegrepen, dus dan zijn alle kosten voor het gehele arrangement, zoals de hotelkosten, diners, lunch, drankjes en hapjes vrijdag en zaterdag tussen 16.00-18.00 uur en ’s-avonds tussen 20.00-23.00uur ingecalculeerd. Natuurlijk ook de muziek, het rallybord, de routeboeken en toegang. U kunt zich aanmelden bij Vera Sintenie via de mail mbkv@live.nl  Een vooruitbetaling van € 50,00 d.m.v. automatische incasso is uw EN onze zekerheid. Ik schrijf hier expres “onze zekerheid”, want mocht u onverhoopt afzeggen, dan is dit een vast bedrag, dat niet wordt gerestitueerd. Dit ter dekking van onze reeds gemaakte kosten.

 

LOKATIE

Winselerhof – Tunnelweg 99 – 6372 XH Landgraaf. Tel. 045 5464343

 

TENSLOTTE

Vol is echt vol, dus meld u z.s.m. aan. Ik heb dus een aanvullende optie tot 1 mei. De sluitingsdatum voor de inschrijving is dus 1 mei. Inschrijvingen na 1 mei kunnen niet meer gehonoreerd worden en annuleren na deze datum is niet meer kosteloos. Tot dit  gewijzigde kostenregime zijn we gekomen, omdat andere leden niet de kosten hoeven  te dragen bij individuele aanpassingen. Ik adviseer daarom wel, aangezien we hier met hotelboekingen te maken hebben, om aan uw annuleringsverzekering te denken, mocht u onverhoopt niet mee kunnen.

Wij zien uw bericht met belangstelling tegemoet en zijn ervan overtuigd u weer een fijn, gezellig en onvergetelijk weekend te bieden. Mocht u nu of later vragen hebben, op 06.538.466.87 ben ik bereikbaar.

Voor de auto’s hebben alleen wij de beschikking over het veld achter het hotel, dat bewaakt wordt met camera’s en er zal s ’nachts extra worden gesurveilleerd.

   

Wij zien uit naar uw komst,

Hartelijke groet

        

Namens het bestuur

Wilko en Atie Loojenga

 

 

Top