Home / Geen categorie / Joost Struijk, Voorzitter MBKV

Joost Struijk, Voorzitter MBKV

joost-en-mirese

 

 

 

 

 

 

Ik ben zelfstandig ondernemer en getrouwd met beeldend kunstenares Mirèse  Mudde. We hebben twee zoons, die inmiddels uit huis zijn. Dat betekent in de praktijk dat er meer eigen tijd is gekomen voor onze hobby’s.

Mijn passie is Mercedes Benz – Klassiekers uit de jaren voor ca 1960 en die dateert al uit mijn jeugdjaren. Naast de MB 170V cabrio-limousine uit 1938 bezit ik nog een MB 220 SE ponton coupé van 1960. In het dagelijks leven rijd ik ook MB.
Daarnaast is mijn werk maar ook mijn hobby ‘besturen’, gelijkgestemden bij elkaar brengen en houden en samen met bevlogen mensen een organisatie runnen. Zo is ook de MBKV ontstaan. Inmiddels staat er een behoorlijke (vrienden)club met liefhebbers, die willen rijden in hun klassieker maar daarnaast willen replica horloges genieten van alles om hen heen. Dat is het motto dan ook van de MBKV : ‘Traditioneel genieten’.
De MBKV heeft haar bestaansrecht inmiddels ruimschoots bewezen: we bestaan ruim 10 Jaar!

Top