Home / Geen categorie / Jos Stelder, voorzitter MBKV

Jos Stelder, voorzitter MBKV

Jos Stelder, voorzitter MBKV

Jos Stelder is geboren in 1951 en getrouwd met Rietje. Jos is lid van de MBKV sinds haar oprichting in 2007. Hij nam jaarlijks deel aan diverse activiteiten als lid. Vanaf de pensionering in 2016 is er meer tijd beschikbaar voor hobby’s en daarom werd Jos lid van het bestuur van de MBKV in 2015 om een steentje bij te dragen. Sinds 1 januari 2019 heeft Jos de functie als voorzitter overgenomen om samen met de andere medebestuursleden de continuïteit van de MBKV te waarborgen.

De liefde voor de STER heeft Jos al langere tijd. 20 Jaar lang bezat Jos een 300C Adenauer. Daarvan is begin dit jaar afscheid genomen. Lang genoeg dicht gereden, nu werd het tijd om meet te genieten van de voordelen van het ‘open’ rijden. Dat heeft Jos sinds enige jaren ontdekt met een 280SL, type 107 en een SL320 type 129.

Er blijft dus genoeg over om met de MBKV gezellige ritten te rijden met de STER op de motorkap.

Top