Home / Geen categorie / Jos Stelder, voorzitter MBKV

Jos Stelder, voorzitter MBKV

Jos Stelder, voorzitter MBKV

Jos Stelder is geboren in 1951 en getrouwd met Rietje. Jos is lid van de MBKV sinds haar oprichting in 2007. Hij nam jaarlijks deel aan diverse activiteiten als lid. Vanaf de pensionering in 2016 is er meer tijd beschikbaar voor hobby’s en daarom werd Jos lid van het bestuur van de MBKV in 2015 om een steentje bij te dragen. Sinds 1 januari 2019 heeft Jos de functie als voorzitter overgenomen van Joost Struijk om samen met de andere medebestuursleden de continuïteit van de MBKV te waarborgen.

De liefde voor de STER heeft Jos al langere tijd. Sinds 1998 bezit Jos een 300C Adenauer uit 1956 met “matching Numbers” die in een continu proces in een steeds verbeterde conditie is gebracht terwijl de auto in die periode al vele landen in Europa gezien heeft, zoals Scandinavië, Frankrijk, Engeland en Schotland, Tsjechië en natuurlijk Duitsland van noord tot zuid. Die buitenlandse reizen hebben altijd in clubverband plaatsgevonden. Daartoe behoren inmiddels ook de voordelen van het ‘open’ rijden, dat heeft Jos ontdekt met een 280SL, type 107 en een SL320 type 129.

Top