Home / Geen categorie / Jos Stelder, voorzitter

Jos Stelder, voorzitter

Jos is geboren in 1951, getrouwd met Rietje en lid van de MBKV sinds haar oprichting in 2007. Hij nam als lid jaarlijks deel aan diverse activiteiten. Vanaf de pensionering in 2016 is er meer tijd beschikbaar voor hobby’s. En daarom werd Jos, om een steentje bij te dragen, in 2015 bestuurslid. Sinds 1 januari 2019 heeft Jos de voorzittershamer overgenomen om samen met de andere bestuursleden de continuïteit van de MBKV te waarborgen.

De liefde voor de STER heeft Jos al langere tijd. 20 Jaar lang bezat hij een 300C Adenauer. Daarvan is begin dit jaar afscheid genomen. Lang genoeg dicht gereden, nu werd het tijd om meer te genieten van de voordelen van het ‘open’ rijden. Dat heeft Jos sinds enige jaren ontdekt met een 280SL, type 107 en een SL320 type 129.

Er blijft dus genoeg over om met de MBKV gezellige ritten te rijden met de STER op de motorkap.

Top