Home / Geen categorie / Cees en Vera Sintenie, bestuurslid / secretariaat

Cees en Vera Sintenie, bestuurslid / secretariaat

Cees en Vera Sintenie, bestuurslid / secretariaat

Voor die mensen die ons nog niet bij naam kennen: wij zijn Cees en Vera Sintenie. Als sinds 1979 doen wij mee met allerlei Mercedes evenementen, eerst met onze zwarte bolhoed en vanaf 1994 met de 230sl. In die tijd reden we vaak met het hele gezin leuke ritjes in Nederland. Met 3 kinderen op de “achterbank” dat gaf toch wel wat bekijks.Dankzij onze klassieker ontmoeten we heel veel mensen, waaruit enkele dierbare vriendschappen zijn ontstaan .En maken we prachtige tourritten door binnen en buitenland. Vanaf de oprichting van de Mercedes Benz Klassieker Vrienden maakt Cees deel uit van het bestuur en sinds een paar jaar doe ik de werkzaamheden voor het secretariaat en vanaf nu ook de deelnemersadministratie.

Top