Home / Geen categorie / Wilko Loojenga, bestuurslid

Wilko Loojenga, bestuurslid

Ik ben geboren op 15 maart 1951 en sinds 1995 ook met het klassieke Mercedes virus besmet. Begonnen met een Bolhoed en veel plezier mee gehad, toen een 220S Ponton cabrio met veel plezier en kosten. En, alweer, sinds 2001 de 250SE cabrio uit eerste hand, met kosten en nog veel meer plezier. Al vele kilometers zonder problemen afgelegd, van Italië tot Engeland en van Duitsland tot Frankrijk. Onlangs heb ik deze auto verkocht aan het Mercedes Classic Center.

Thans ben ik in het bezit van een W140 uit 1995 en een R129 uit 1998.
Mijn hobby is dan ook het organiseren – samen met echtgenote Atie – van tourritten met club en vrienden in binnen en buitenland. Ik heb een eigen assurantiebedrijf tezamen met Atie en voer alle verzekeringen met als specialiteit, hoe kan het anders: klassiekers en youngtimers.

De dagelijkse auto is momenteel een heerlijke E 350 CDI elegance. Wij zijn al meer dan 40 jaar gelukkig getrouwd en hebben een zoon: Mark, die niet bij ons in het bedrijf werkt, maar PR manager is bij het bekende autoconcern uit Munchen. Het autovirus is dus besmettelijk. Verder zijn we kerngezond en hopen nog lang te kunnen genieten van de vele pleziertochtjes al dan niet in clubverband.

Top