Home / Geen categorie / Wilko Loojenga, bestuurslid

Wilko Loojenga, bestuurslid

Ik ben geboren op 15 maart 1951 en sinds 1995 ook met het klassieke Mercedes virus besmet. Begonnen met een Bolhoed en veel plezier mee gehad, toen een 220S Ponton cabrio met veel plezier en kosten. En, alweer, sinds 2001 de 250SE cabrio uit eerste hand, met kosten en nog veel meer plezier. Al vele kilometers zonder problemen afgelegd, van Italië tot Engeland en van Duitsland tot Frankrijk. Onlangs heb ik deze auto verkocht aan het Mercedes Classic Center.

Thans ben ik in het bezit van een R129 – SL500 – uit 1998. Na verkoop van mijn assurantieportefeuille is er meer tijd vrij voor de hobby en het organiseren van ritten samen met echtgenote Atie, in binnen-en buitenland. De dagelijkse auto is momenteel een GLC 250.

We zijn al meer dan 40 jaar getrouwd en gelukkig gezond. We hopen nog lang te genieten van de plezier tochtjes in clubverband of samen met vrienden.

 

Top